Om firmaet

MainLOGO4

Tor Båtservice AS ble etablert i 2009  av Tor-Inge Hveem Johannessen, med base i Trondheim. Firmaet utfører alle former for vedlikehold, service, og reparasjoner på elektrisk anlegg, glassfiberskrog, innenbordsmotorer, drev, gir, og propeller til fritidsbåter.

Tor Inge har over 15 års erfaring med service og salg av båtmotorer og utstyr til båt.

 Tor Båtservice AS har et mobilt verksted med hovedsakelig Nord og Sør-Trøndelag som nedslagsfelt, men oppdrag utenfor regionen kan avtales i særskilte tilfeller. I tillegg til å utføre mobile oppdrag, har verkstedet på Børsa også tilgang til havn hvor man kan ligge ved gjestebrygge,  kjøre båt opp på slipp, eller utføre land og sjøsetting på henger. Der er det også mulighet for kranløft for lagring på land, eller videresending med lastebil etc.

Våren 2015 ble ett nytt kapittel i firmaets historie påbegynt. Tor Båtservice AS tok da over agenturet for VOLVO PENTA i Trondheim. I den forbindelse ble butikk i Trondheim sentrum åpnet og Rune Kristoffersen ble med som en del av firmaet, og styrer til daglig butikk og delesalg.

Høsten 2016 flyttet vi verksted fra Børsa og inn til Trondheim sentrum. Verksted ligger på Vestre kanalkai bortenfor butikken. Her utfører vi alt av verkstedtjenester. Vi har her muligheten til å ta båter på land for å utføre service og vedlikehold.

Vi vil i tiden framover fortsette med salg og service ovenfor fritidsflåten, men vil også med VOLVO PENTA i ryggen starte med å jobbe opp imot det kommersielle markedet.